Archief

Johan Keizer van de band Mon Amour gaat band verlatenJohan Keizer, de zanger van de Volendamse band ‘Mon Amour – BZN Tribute Band’ gaat binnen afzienbare tijd de band verlaten. Dit heeft hij vandaag, 10-03-2010 op de website van de band kenbaar gemaakt in een persoonlijk bericht aan alle fans.
Johan’s vrouw is sindskorte tijd zwanger en zij hopen hun 2e kindje in september dit jaar in de armen te kunnen sluiten. We willen Johan en zijn vrouw daar natuurlijk hartelijk mee feliciteren.
Johan is in het dagelijks leven advocaat en het kantoor waar hij werkzaam is, is samengegaan met een ander advocatenkantoor. Er staat veel te veranderen in het leven van de zanger en mede door de fusie van zijn werk, valt het zingen in de band Mon Amour niet meer te combineren. Al een tijdje liep hij rond met de gedachte om te stoppen met Mon Amour. Hij heeft het met de bandleden besproken en met pijn in het hart zal hij binnenkort afscheid nemen.

De opvolger van Johan zal binnen afzienbare tijd bekend gemaakt worden. Hij is momenteel druk bezig om zich klaar te stomen om Johan op te volgen. Johan zal nog enkele concerten doen. Hij ziet uit om tijdens deze concerten nog vele fans te kunnen zien en spreken.

Meer informatie kunt u lezen op de website van Mon Amour: www.mon-amour.nl


Foto: © Mark de Cock


Laatste nieuws - Mon AmourHet TV debuut van de Volendamse band Mon Amour (BZN Tribute Band) was bij Regiotap. De opname zal volgende week te zien zijn bij RTV Oost. De releasedatum van hun nieuwe single 'Let's forgive and forget' en het daarop volgende album is wat uitgesteld. De single is vanaf gisteren te horen op de radio, de bezoekers van de Regiotap hadden dus afgelopen zondag een primeur! Op 6 februari is de single te koop in de platenzaken. De datum waarop hun album uit zal komen zal ongeveer vijf weken na 6 februari zijn.
       
Bron: www.regiotap.nl
      
      
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Deze foto is ons door Regiotap ter beschikking gesteld.
       

N.B. Vanaf 21 januari staat de clip van het nummer 'Let's forgive en forget' op de website van Mon Amour. Kun je niet langer wachten, kijk dan alvast op de HYVES van MON AMOUR!       

      

                      BZN-drummer Jack Veerman is de stuwende kracht van de nieuwe Volendamse formatie ‘MON AMOUR’. Aan de debuutsingle ‘Let’s Forgive and Forget’ , die op 6 februari uitkomt, is duidelijk te horen dat het vertrouwde gouden geluid van BZN nieuw leven is ingeblazen.
       
Sinds BZN is gestopt kreeg drummer Jack Veerman van alle kanten te horen dat het publiek nog lang niet uitgekeken was op de vertrouwde palingsound. Gemotiveerd door zoveel enthousiasme besloot hij een nieuwe formatie op te richten met jonge gezichten en fris enthousiasme. Na talloze audities is de groep MON AMOUR geformeerd, een optelsom van doorgewinterde podiummuzikanten en gedreven twintigers. Zij zijn in staat om het gouden vertrouwde geluid weer helemaal terug te brengen. De kennis en ervaring van Veerman zijn daar natuurlijk debet aan, bovendien schreef hij zelf de muziek van de nieuwe nummers.
       
Mister-BZN, Jan Keizer, is verantwoordelijk voor een groot deel van de teksten bijvoorbeeld die van de single ‘Let’s Forgive and Forget’. De band speelt al met veel succes in het land en naar verwachting zal het album ‘After All These Years’ half maart bij CNR Entertainment uitkomen.
       
De TROS presenteert vanaf 1 januari wekelijks een reallifesoap waarin bekende en onbekende inwoners van Volendam centraal staan. Zo zijn onder meer te zien: de familie van Jaap Buys( directeur van Volendam Music), de familie van Jan Smit, maar ook Jack Veerman en zijn nieuwe band MON AMOUR.
       
MON AMOUR bestaat uit: Jack Veerman, drums en bandleider; Johan Keizer, zang; Linda Schilder, zang; Hans Keizer, toetsen; Nico Tol, gitaar; Daniel Metz, accordeon; Jan Sombroek, basgitaar. www.mon-amour.nl
       
Bron: www.regiotap.nl
       


N.B. Vanaf 21 januari staat de clip van het nummer 'Let's Forgive en Forget' op de website van Mon Amour. Kun je niet langer wachten, kijk dan alvast op de HYVES van MON AMOUR!Palingsoap in opspraak

 
      
      
Vier afleveringen van 'De Palingsoap' zijn inmiddels door de TROS uitgezonden. In de laatste aflevering zagen de kijkers dat ook in Volendam de ijskoorts toegeslagen had. Vele bekende en minder bekende Volendammers waagden zich in de haven op het ijs. De dikte van het ijs werd nauwlettend in de gaten gehouden, zodat de veiligheid van de schaatsers gewaarborgd bleef.
       
Zanger Jan Keizer maakte zich druk over het wel en wee van zijn vissen in de vijver in zijn achtertuin.
      
      
Volgens de TROS wordt het wekelijkse programma op de vrijdagavond goed bekeken met zo’n 1,7 miljoen kijkers. Op de TROS website wordt in het gastenboek navraag gedaan over het intro. Er wordt vermeld dat de begintune gezongen wordt door John Zwarthoed, de tekst van Jan Smit is en de muziek van Tol & Tol (ex BZN-ers). Tevens wordt er nog bekeken of er een single van uitkomt.
       
Op het forum van de website
www.edam.volendam.nl is men minder te spreken over de reallife soap. ‘Volendam is niet onverdeeld gelukkig met de Palingsoap die de TROS sinds enkele weken op vrijdagavond uitzendt. Nietszeggend en een karikatuur van de Volendammer zegt de een. Pure promotie voor het dorp meent de ander.’ Ook De Telegraaf, het doorgaans Volendam-minnende dagblad, is sceptisch over het niveau van de soap die nog 35 weken voortduurt.
       

Volgens Volendammer Tom Plat, die op zijn weblog zijn uitlatingen over De Palingsoap doet, mist de soap diepgang. Volgens hem zou de soap in kunnen gaan op het drugsgebruik, de dijkproblematiek, de nieuwe Pius of de nasleep van de ramp. Tom Plat: ‘Nee, het gaat over het uitzoeken van tegeltjes, de koop van een caravan, het aanschaffen van een badkamer, een gitaar en ga zo maar even door. En dit schijnt betrekking te hebben op Volendam.’
 
      
‘De Palingsoap’, elke vrijdag 20.30 uur op Nederland 1 bij de TROS.All the best'All the best' is de naam van een nieuwe coverband bestaande uit Dick Plat op toetsen, accordeon of saxofoon, John Meijer op gitaar en Fred Snel op contrabas of basgitaar. De zang wordt door alle drie gedaan. Deze muzikale groep heeft een groot repertoire met veel bekende Nederlands- en Engelstalige hits. 'All the best' is als trio of als duo te boeken voor je (bedrijfs)feestje.
       
Voor meer informatie kun je op www.allthebest.eu kijken! Dit website-adres wordt tevens aan de links van BZN-Vrienden toegevoegd.Jan Keizer gefoptIn het populaire tv-programma RTL-Boulevard vertelde volkszanger en nu ook presentator Frans Bauer dat hij ex BZN-zanger Jan Keizer gestrikt heeft voor zijn programma Bananensplit. Volgens Frans was het niet eenvoudig de Volendammer te foppen. Het programma komt vanaf 8 februari 2009 weer bij de TROS op de buis. In welke uitzending Jan Keizer zit, is ons niet bekend.
       
Het populaire TROS-programma Bananensplit is bekend geworden met tv-presentator Ralph Inbar. Ralph Inbar overleed twee maanden na een hartoperatie in 2004.
Kerstshows Carola en Danny Malando een succesScannen0003.jpg
 
In de maand december gaven Carola Smit en haar 'friends' Dick Plat en Jack Stroek 17 sfeervolle kerstshows met Danny Malando en zijn orkest. Het muzikale gezelschap stond met hun 1,5 uur durende show in theaters in het hele land, van Veenendaal tot Amstelveen en van Purmerend tot Goes. Carola liet het theaterpubliek weten blij te zijn na 1,5 jaar weer terug te zijn in het theater.
 
Scannen0002.jpg

Lees meer: Kerstshows Carola en Danny Malando een succes