Johan Keizer van de band Mon Amour gaat band verlatenJohan Keizer, de zanger van de Volendamse band ‘Mon Amour – BZN Tribute Band’ gaat binnen afzienbare tijd de band verlaten. Dit heeft hij vandaag, 10-03-2010 op de website van de band kenbaar gemaakt in een persoonlijk bericht aan alle fans.
Johan’s vrouw is sindskorte tijd zwanger en zij hopen hun 2e kindje in september dit jaar in de armen te kunnen sluiten. We willen Johan en zijn vrouw daar natuurlijk hartelijk mee feliciteren.
Johan is in het dagelijks leven advocaat en het kantoor waar hij werkzaam is, is samengegaan met een ander advocatenkantoor. Er staat veel te veranderen in het leven van de zanger en mede door de fusie van zijn werk, valt het zingen in de band Mon Amour niet meer te combineren. Al een tijdje liep hij rond met de gedachte om te stoppen met Mon Amour. Hij heeft het met de bandleden besproken en met pijn in het hart zal hij binnenkort afscheid nemen.

De opvolger van Johan zal binnen afzienbare tijd bekend gemaakt worden. Hij is momenteel druk bezig om zich klaar te stomen om Johan op te volgen. Johan zal nog enkele concerten doen. Hij ziet uit om tijdens deze concerten nog vele fans te kunnen zien en spreken.

Meer informatie kunt u lezen op de website van Mon Amour: www.mon-amour.nl


Foto: © Mark de Cock