2008: toch een mooi muzikaal jaar!2008 was het eerste hele jaar zonder BZN. Geen concerten met na afloop gezellig nakletsen met fans en bandleden, geen tv-special, geen nieuwe cd of andere speciale gebeurtenissen rondom de band.
 
2008 was het jaar van de eerste BZN-Fan Reünie. Ruim 200 fans kwamen in de Sint Josef in Volendam bijeen om elkaar weer eens te ontmoeten en na te praten over alle gebeurtenissen uit 2007. Met z’n allen genoten we van de optredens van ex BZN-gitarist John Meijer, ex BZN-zangeres Carola Smit en haar ‘friends’ ex BZN-toetsenist Dick Plat en Jack Stroek en Tamara Tol, schoonzus van Jan Tuijp. De tweede reünie wordt gehouden op zondag 7 juni 2009.
 
2008 was het jaar van Carola’s debuutalbum ‘Carola Smit’. Een cd waarop zij zich van een andere kant laat horen, meer popmuziek. Met de nummers ‘With you (I’m in Heaven)’, ‘Free Yourself’ en ‘Alone in her own world’' is ze samen met haar ‘friends’ Dick Plat en Jack Stroek op diverse muziekevenementen in het land te horen. Tijdens het optreden in De Smelt in Assen, waar veel fans bij aanwezig waren, ging het dak eraf! Ook ex BZN-zanger Jan Keizer was hier voor een solo-optreden van de partij. Een grote groep fans ging ook aan boord van P&O Ferries naar Hull (Engeland). Onderweg gaf Carola & Friends twee spetterende optredens en was er een signeersessie in het zeeaquarium in Hull georganiseerd. Op het einde van het jaar trekt Carola met het Danny Malando-orkest volle zalen met hun kerstshow, waarin een mix van bekende (kerst)liederen en de nummers ‘Feels like home’ en ‘Alone in her own world’ van Carola’s cd ten gehore worden gebracht.
 
2008 was de start van ‘The Tribute to the BZN Band Mon Amour’ onder leiding van ex BZN-drummer Jack Veerman. Na het stoppen van BZN op 16 juni 2007 richtte Jack Veerman de nieuwe, zevenkoppige band ‘Mon Amour’ op. Op 6 juni 2008 speelden Linda Schilder, Johan Keizer, Daniël Metz, Hans Keizer, Nico Tol, Jan Sombroek en Jack Veerman voor een grote groep fans op het Waddeneiland Ameland, thuishaven van accordeonist Daniël Metz. Omdat op 14 oktober zangeres Linda Schilder van haar dochtertje Bo beviel, is de band een aantal maanden met ‘zwangerschapsverlof’ gegaan. Op 12 januari 2009 zal de eerste single ‘Let’s forgive and forget’ uitkomen. De single zal vanaf 30 januari in de winkels liggen. De release van het eerste album 'After all these years' zal op 13 maart 2009 zijn.
 
2008 werd zo toch nog een bijzonder mooi muzikaal jaar en geeft ons een blik in de muzikale toekomst die ons fans nog te wachten staat in 2009.
 
Hierbij wensen wij van BZN-Vrienden alle fans fijne feestdagen en alle goeds voor 2009!