Afscheid BZN genomineerd voor Het TV-moment van het JaarDe allerlaatste minuten van het afscheidsconcert van BZN op 16 juni 2007 zijn door het publiek verkozen tot een van de 15 TV-momenten van het jaar 2007. Op 12 januari a.s. wordt tijdens een live-uitzending Het TV-moment van het Jaar verkozen. Het jury-oordeel en het publiek bepalen op die avond welk TV-fragment Het TV-Moment van het Jaar wordt.

Ahoy10-06-2007-02-mark!.jpg

 

Je kunt vandaag (vrijdag) nog stemmen op het TV-fragment 'Afscheid BZN' via www.tvmomentvanhetjaar.nl.

In een eerdere stemronde kon je via de website www.tvmomentvanhetjaar.nl je stem uitbrengen op TV-fragmenten uit een van de acht categorieën: Nieuws, Sport, Amusement, Spraakmakers, Prominenten, Drama, Regionaal en Allertijden. Het TV-fragment van het afscheid van BZN is ondergebracht in de categorie Prominenten.

De tweede stemronde is gestart via dezelfde website. In deze tweede fase van de verkiezing Het TV-Moment van het Jaar kun je jouw stem uitbrengen op jouw favoriete TV-fragment. Je kan nu alleen kiezen uit een van de 15 TV-momenten die uit de eerste stemronde naar voren zijn gekomen. Het afscheid van BZN is dus een van deze 15 TV-momenten waarop je vanaf vandaag je stem uit kunt brengen. Doe dit vóór 12 januari a.s.!

De live-uitzending is op 12 januari a.s. op Nederland 1 vanaf 20.30 uur te zien.

afscheidbznbewsg.jpg