Carola Smit krijgt eigen fanclubbladHet kersverse bestuur van de fanclub van Carola & Friends heeft bekend gemaakt dat op 19 september 2008 de eerste uitgave van een heus Carola & Friends fanclubblad zal verschijnen. Tijdens het optreden van Carola & Friends op 19 september a.s. in Marum (nabij Groningen) krijgen Carola, Dick en Jack het eerste exemplaar uitgereikt uit handen van een bekende Nederlander.
      
De bij het concert aanwezige fans maken kans op een gratis lidmaatschap voor een jaar. Natuurlijk is het mogelijk je aan te melden voor het lidmaatschap. Het fanclubblad zal drie keer per jaar verschijnen en het lidmaatschap kost 16,50 euro per jaar. Het blad zal geheel in kleur verschijnen met exclusief nieuws over Carola & Friends. Op termijn zal de fanclub exclusieve optredens voor fanclubleden gaan organiseren.
      
Je kunt lid worden door Nicolien Groeneveld van de Carola & Friends Fanclub een mailtje met je gegevens te sturen via de Hyvessite ‘Carola & Friends, de erkende site’ of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan persoonlijk alle informatie over het lidmaatschap van de fanclub. Als je geen Hyves hebt, kun je Nicolien ook bellen op 06-48772558. Je kunt dit nummer ook bellen als je kaarten wilt reserveren voor het concert op 19 september in Marum. Kaarten kosten slechts 11 euro en worden gratis thuisgestuurd.
       
Vanavond is aan ieder die zich aangemeld heeft voor de nieuwsbrief op de website van Carola & Friends een email verstuurd met informatie over haar fanclubblad. Heb je je nog niet aangemeld voor deze nieuwsbrief, doe dat dan alsnog zo snel mogelijk. De nieuwsbrief ontvang je gratis op je emailadres.