Kerstshows Carola en Danny Malando een succesScannen0003.jpg
 
In de maand december gaven Carola Smit en haar 'friends' Dick Plat en Jack Stroek 17 sfeervolle kerstshows met Danny Malando en zijn orkest. Het muzikale gezelschap stond met hun 1,5 uur durende show in theaters in het hele land, van Veenendaal tot Amstelveen en van Purmerend tot Goes. Carola liet het theaterpubliek weten blij te zijn na 1,5 jaar weer terug te zijn in het theater.
 
Scannen0002.jpg
Alle bekende kerstliedjes als ‘Jingle Bells’, ‘I’ll be home for Christmas', ‘White Christmas’, ‘Have yourself a merry little Christmas’, ‘Rudolph the rednose reindeer’ en Carola’s favoriet ‘The Christmas Song’ kwamen aan bod. Door een van de orkestleden werd ‘Stille nacht’ op een zaag gebracht, wat heel mooi en zuiver klonk.

Scannen0013.jpgScannen0009.jpgScannen0005.jpg
Naast kerstliedjes werden ook twee liedjes van Carola’s CD ten gehore gebracht. ‘Feels like home’ en ‘She’s alone in her own world’ werden helemaal ‘live’ gebracht en klonken op deze manier fantastisch met het Malando-orkest.
 
Scannen0001.jpg
Tijdens de shows was er ook tijd voor een muzikaal spelletje met twee (of soms drie!) mensen uit de zaal. Als je de titels van de vier nummers die Carola en Rebecca om beurten zongen, kon je de CD van Carola of de DVD van Danny Malando winnen. De vier nummers waren ‘Plaisir D’amour’ (bekend van Symphonic Night II), ‘Diep in mijn hart’, ‘Stay with me till the morning' (van Vicky Brown) en ‘Amore’. De melodie van het derde nummer herkennen wij BZN-fans als die van het nummer ‘Time to say goodbye’, ook te horen op Symphonic Night II.
 
Scannen0008.jpg
De show eindigde met het prachtige (geen kerstnummer) ‘What A Wonderful World’ van Louis Armstrong (1968). In de toegift zongen Carola en Rebecca samen de nummers ‘Happy New Year’ (van ABBA) en nogmaals ‘Jingle Bells’.
 
Scannen0011.jpg
 

Na afloop van het concert was er nog tijd om handtekeningen op CD's, DVD's en entreekaarten te zetten.

Scannen0014.jpgScannen0015.jpg


Helaas kreeg Carola tijdens deze korte theatertournee heel naar nieuws te verwerken. Haar vader Klaas Smit overleed plotseling op 85-jarige leeftijd. Carola besloot niet te stoppen met haar kerstshows met Danny Malando en maakte de tournee af. Op haar website laat zij weten dat ze veel steun heeft gehad aan de vele lieve reacties en steunbetuigingen van de BZN-fans.