Laatste nieuws - Mon AmourHet TV debuut van de Volendamse band Mon Amour (BZN Tribute Band) was bij Regiotap. De opname zal volgende week te zien zijn bij RTV Oost. De releasedatum van hun nieuwe single 'Let's forgive and forget' en het daarop volgende album is wat uitgesteld. De single is vanaf gisteren te horen op de radio, de bezoekers van de Regiotap hadden dus afgelopen zondag een primeur! Op 6 februari is de single te koop in de platenzaken. De datum waarop hun album uit zal komen zal ongeveer vijf weken na 6 februari zijn.
       
Bron: www.regiotap.nl
      
      
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Deze foto is ons door Regiotap ter beschikking gesteld.
       

N.B. Vanaf 21 januari staat de clip van het nummer 'Let's forgive en forget' op de website van Mon Amour. Kun je niet langer wachten, kijk dan alvast op de HYVES van MON AMOUR!       

      

                      BZN-drummer Jack Veerman is de stuwende kracht van de nieuwe Volendamse formatie ‘MON AMOUR’. Aan de debuutsingle ‘Let’s Forgive and Forget’ , die op 6 februari uitkomt, is duidelijk te horen dat het vertrouwde gouden geluid van BZN nieuw leven is ingeblazen.
       
Sinds BZN is gestopt kreeg drummer Jack Veerman van alle kanten te horen dat het publiek nog lang niet uitgekeken was op de vertrouwde palingsound. Gemotiveerd door zoveel enthousiasme besloot hij een nieuwe formatie op te richten met jonge gezichten en fris enthousiasme. Na talloze audities is de groep MON AMOUR geformeerd, een optelsom van doorgewinterde podiummuzikanten en gedreven twintigers. Zij zijn in staat om het gouden vertrouwde geluid weer helemaal terug te brengen. De kennis en ervaring van Veerman zijn daar natuurlijk debet aan, bovendien schreef hij zelf de muziek van de nieuwe nummers.
       
Mister-BZN, Jan Keizer, is verantwoordelijk voor een groot deel van de teksten bijvoorbeeld die van de single ‘Let’s Forgive and Forget’. De band speelt al met veel succes in het land en naar verwachting zal het album ‘After All These Years’ half maart bij CNR Entertainment uitkomen.
       
De TROS presenteert vanaf 1 januari wekelijks een reallifesoap waarin bekende en onbekende inwoners van Volendam centraal staan. Zo zijn onder meer te zien: de familie van Jaap Buys( directeur van Volendam Music), de familie van Jan Smit, maar ook Jack Veerman en zijn nieuwe band MON AMOUR.
       
MON AMOUR bestaat uit: Jack Veerman, drums en bandleider; Johan Keizer, zang; Linda Schilder, zang; Hans Keizer, toetsen; Nico Tol, gitaar; Daniel Metz, accordeon; Jan Sombroek, basgitaar. www.mon-amour.nl
       
Bron: www.regiotap.nl
       


N.B. Vanaf 21 januari staat de clip van het nummer 'Let's Forgive en Forget' op de website van Mon Amour. Kun je niet langer wachten, kijk dan alvast op de HYVES van MON AMOUR!