Nieuws

Welkom op de vernieuwde BZN-Vrienden website

Beste BZN-Fans en belangstellenden,

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan een feit: de vernieuwde website is online. Iedereen van harte welkom!
De website heeft een flinke update ondergaan. Het complete CMS, (het beheergedeelte achter de schermen waarop de website draait), is vernieuwd.
Dit geldt ook voor het fotoalbum, afbeeldingen in sommige artikelen, en de meest belangrijke artikelen zijn aangevuld (zoals: BZN-Vrienden, BZN – Het Verhaal en de biografieën).

Facebook
Bovendien is de site uitgebreid met Facebook-functionaliteiten. Vanaf nu kan er op de BZN-Vrienden website ook op berichten geliked en gereageerd worden naar Facebook.
In de rechterbovenkant is er een uitklap balk met al onze Facebook vrienden. Hierin is ook een directe link naar de Facebookpagina.

BZN-fan profielen
Wat ook nieuw is op BZN-Vrienden, zijn de BZN-fan profielen. Velen van jullie kennen vast nog wel de BZN Fans Online website, waar ook BZN Fanprofielen op stonden. BZN-Vrienden heeft deze faciliteit nu ook, met als enige grote verschil dat u als fan uw eigen profiel kunt invullen en bijwerken. Alle vragen in het profiel komen voorbij tijdens de registratie-procedure als u zich aanmeld. Maar u kunt er ook voor kiezen om vragen later in te vullen als u dit op uw gemak wilt doen.

De fan profielen zijn alleen te zien als u bent ingelogd. Ze zijn dus niet openbaar voor iedereen. De keuze is natuurlijk aan u, maar we zouden het wel leuk vinden als u een foto plaatst in uw profiel. De andere BZN fans die lid zijn van de website kunnen dan zien wie u bent.

Bent u al lid van de website?
Bent u jaren geleden al lid geworden van de website, dan is uw account nog steeds actief.
Ik heb wel gezien dat sommige fans meerdere accounts hebben aangemaakt in het verleden. Advies is om gewoon te proberen om in te loggen op de website. Lukt dit niet meer, maar hebt u zich wel aangemeld in het verleden, probeer dan een nieuw wachtwoord aan te maken via de link “wachtwoord vergeten” of stuur even een mailtje met uw naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan kunnen we u een nieuw wachtwoord toesturen. U kunt dit dan later weer veranderen naar uw eigen wensen.

BZN-Vrienden... Een website voor en door BZN-Fans
Deze slogan voeren we al sinds 2001, toen de website opgezet werd. Sinds die tijd zijn er vele BZN-fans lid geworden. Omdat we ook graag willen dat deze website alleen door BZN-Fans gebruikt wordt (we zijn per slot van rekening een BZN-fans website), dient u lid te worden om alles te kunnen gebruiken wat de site biedt. Zo zijn de volgende onderdelen alleen voor BZN-fans beschikbaar:

– BZN-fan Profielen
– Forum
– Fotoalbum
– Thema's
– Youtube Video's

Zelf foto's of andere bestanden insturen
Buiten bovengenoemde faciliteiten, kunt u nu ook zelf foto's of andere bestanden versturen naar de website. Dus heeft u leuke foto's van BZN, concerten of andere bijzondere momenten in het bestaan van de groep, dan kunt u die uploaden via een bestandsmanager. Deze vindt u in 'Mijn Menu' en dan 'Bestanden inzenden'. Maak wel even een map aan met uw naam en zet daar alles in aub.


Nog niet alles is uitgewerkt en uitgerold van de artikelen en ideeën. Er zal dus steeds iets nieuws geplaatst worden.
Tot slot wil ik iedereen heel veel plezier wensen op de vernieuwde BZN-Vrienden website. Laat gerust een boodschap achter in het gastenboek.


Beste groeten,
Mark de Cock
Webmaster, BZN-Vrienden