Nieuws

Enquête Kerst-box BZN


Tijdens haar bestaan heeft BZN in totaal drie kerstalbums gemaakt en twee kerstspecials voor televisie. De drie kerstalbums zijn momenteel niet meer leverbaar door de platenmaatschappij. Ook de VHS videoband waarop de beide kerstspecials staan wordt al heel lang niet meer door de platenmaatschappij geproduceerd en is daarom ook niet meer leverbaar.

Het voormalig BZN management denkt dat het misschien leuk is om een complete kerst-box uit te brengen met daarin alle kerstalbums samen met een DVD met de beide kerstspecials. Omdat de markt voor fysieke geluids- en beelddragers de laatste jaren flink is veranderd, willen we via een kleine enquête nagaan of er voldoende animo voor een dergelijke box is. Als er voldoende animo blijkt te zijn, kan worden overwogen om de box ook daadwerkelijk te gaan produceren.

Laten we duidelijk zijn: het is dus nog niet zeker dat er een kerst-box gaat komen van BZN. De resultaten van de enquête zullen bekeken worden en aan de hand daarvan zal uiteindelijk de beslissing worden gemaakt. De uiteindelijke beslissing is ook afhankelijk van de kwaliteit van het beeldmateriaal dat voorhanden is van deze specials. Het is wel de bedoeling, dat wanneer de box er gaat komen, deze voor het eind van dit jaar klaar te hebben, op tijd voor de kersttijd.

De enquête kun je hier invullen. We willen je wel vragen de enquête zorgvuldig in te vullen en ook niet te proberen dit meerdere keren te doen. We willen een goed beeld hebben van het animo voor de box. Je kunt deze enquête invullen tot en met 30 september 2016.


Bron: BZN-Online